برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی عملکرد کمی و کیفی علوفه و صفات مورفولوژیکی ارقام یونجه در مزارعه شور استان قم دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد کمی و کیفی علوفه و صفات مورفولوژیکی ارقام یونجه در مزارعه شور استان قم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد کمی و کیفی علوفه و صفات مورفولوژیکی ارقام یونجه در مزارعه شور استان قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد کمی و کیفی علوفه و صفات مورفولوژیکی ارقام یونجه در مزارعه شور استان قم :

سال انتشار: 1381

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: 1

چکیده:

با توجه به این که حدود 7200 هکتار از اراضیک شاورزی استان قم به کشکت یونجه اختصاص دارد و از طرفی حدود 60 درصد از این اراضی با مشکل شوری مواجه هستند بکارگیری مدیریت صحیح مثل استفاده از ارقام تحمل به شورید ر این ارای جهت دسیابی به بهترین شرایط تولید علوفه ای امری ضروری است.


برای دریافت اینجا کلیک کنید