مقاله بررسی عملکرد کمی و کیفی علوفه و صفات مورفولوژیکی ارقام یونجه در مزارعه شور استان قم دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد کمی و کیفی علوفه و صفات مورفولوژیکی ارقام یونجه در مزارعه شور استان قم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد کمی و کیفی علوفه و صفات مورفولوژیکی ارقام یونجه در مزارعه شور استان قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد کمی و کیفی علوفه و صفات مورفولوژیکی ارقام یونجه در مزارعه شور استان قم :
سال انتشار: 1381
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات: 1
چکیده:
با توجه به این که حدود 7200 هکتار از اراضیک شاورزی استان قم به کشکت یونجه اختصاص دارد و از طرفی حدود 60 درصد از این اراضی با مشکل شوری مواجه هستند بکارگیری مدیریت صحیح مثل استفاده از ارقام تحمل به شورید ر این ارای جهت دسیابی به بهترین شرایط تولید علوفه ای امری ضروری است.