مقاله بررسی همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد پنبه (Gossypium hirsutum L.)کشت شده در فواصل ردیف خیلی نزدیک و معمول دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد پنبه (Gossypium hirsutum L.)کشت شده در فواصل ردیف خیلی نزدیک و معمول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد پنبه (Gossypium hirsutum L.)کشت شده در فواصل ردیف خیلی نزدیک و معمول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد پنبه (Gossypium hirsutum L.)کشت شده در فواصل ردیف خیلی نزدیک و معمول :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
پنبه به عنوان مهمترین گیاه لیفی دنیا محسوب می شود. همچنین، بعد از سویا دومین گیاه مهم به لحاظ روغن نیز معرفی شده است. به همین منظور، مطالعهای جهت بررسی همبستگی اجزای عملکرد با عملکرد وش در پنبه، در سال زراعی 1390 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد. این تحقیق، در قالب بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل سه فاصله ردیف 20, 40 و 80 سانتی متری بود. صفاتی که در این مطالعه ارزیابی شد، ارتفاع بوته، تعداد گره در بوته، تعداد شاخه رویا، ارتفاع بلندترین شاخه فرعی، تعداد غوزه در متر مربع، وزن تک غوزه، درصد زودرسی و عملکرد وش بودند. نتایج حاکی از این بود که، همبستگی شاخ صهای ارتفاع بوته، تعداد گره در بوته، تعداد شاخه رویا، ارتفاع بلندترین شاخه فرعی و تعداد غوزه در متر مربع با عملکرد وش، با کاهش فاصله ردیف کاشت پنبه کاهش یافتند، در مقابل، همبستگی درصد زودرسی با عملکرد وش با کاهش فاصله ردیف، افزایش یافت و در فواصل ردیف 20, 40 و 80 سانتی متر به ترتیب 93%, 40%, 0/06%, محاسبه شد, که فقط در فاصله ردیف 20 سانتی متر معنی دار 005<P بود.