برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه اثر سه محلول شست و شوی درون کانال بر میزان فلر آپ پس از درمان دندان های نکروزه دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر سه محلول شست و شوی درون کانال بر میزان فلر آپ پس از درمان دندان های نکروزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر سه محلول شست و شوی درون کانال بر میزان فلر آپ پس از درمان دندان های نکروزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر سه محلول شست و شوی درون کانال بر میزان فلر آپ پس از درمان دندان های نکروزه :

مقاله مقایسه اثر سه محلول شست و شوی درون کانال بر میزان فلر آپ پس از درمان دندان های نکروزه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه 49 تا 56 منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر سه محلول شست و شوی درون کانال بر میزان فلر آپ پس از درمان دندان های نکروزه
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلر آپ
مقاله هیپوکلریت سدیم
مقاله کلرهگزیدین
مقاله نرمال سالین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: بروز حاد درد و تورم پس از درمان ریشه به عنوان فلر آپ (Flare-up) تعریف می شود. نقش ریزجانداران و فرآورده های آن ها در دندان های نکروزه به عنوان یکی از عوامل بروز درد و تورم عنوان شده است. استفاده از محلول شوینده مناسب به از میان رفتن ریزجانداران، دبری ها و مواد عفونی از محیط کانال منجر شده و ممکن است بروز درد و تورم پس از درمان را کاهش دهد.
هدف: هدف از این پژوهش بالینی، بررسی اثر و مقایسه سه محلول شست و شو دهنده درون کانالی گوناگون بر میزان بروز درد و تورم پس از درمان ریشه دندان های با پالپ نکروزه بود.
مواد و روش: در این بررسی کارآزمایی- بالینی 225 بیمار دارای دندان مولر نکروزه و دارای آسیب پری رادیکولار قابل تشخیص در پرتونگاری انتخاب شدند. برای آماده سازی کانال ها، از فایل های چرخشی پروتاپر (Protaper) (Swiss Densply Maillefer) و برای شست و شو از هیپوکلریت سدیم 5/2 درصد، کلرهگزیدین گلوکونات 2/0 درصد و نرمال سالین در سه گروه 75 تایی به گونه اتفاقی استفاده گردید و سپس کانال ها با روش لترالی پر شدند. پرسشنامه-ای برای تعیین اندازه درد و تورم بیماران در دسترس آن ها قرار گرفت و اندازه بروز فلر آپ در بیماران پس از 48 ساعت ثبت گردید. داده های به دست آمده با استفاده از آزمون های مان-ویتنی (Mann-Whitney)، کروسکال-والیس (Kruskal-Wallis) و مجذور کای (Chi-square) واکاوی آماری شدند.
یافته ها: نتایج این بررسی نشان داد، که تفاوت معناداری میان محلول های شست و شودهنده هیپوکلریت سدیم، کلرهگزیدین گلوکونات و نرمال سالین در کاهش یا افزایش میزان بروز فلر آپ پس از درمان اندودنتیک وجود نداشت (p<0.05).
نتیجه گیری: با توجه به محدودیت های این بررسی، بروز درد پس از درمان را نمی توان آشکارا به گونه محلول شست و شو نسبت داد و گونه محلول شست و شو اختلاف کمی را در بروز دردهای پس از درمان سبب می شود.


برای دریافت اینجا کلیک کنید