مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی و تخصصی پژوهشهای محیط زیست ایران
تعداد صفحات: 12
چکیده:
بیودیزل به عنوان یکی ازمهمترین جایگزین ها برای سوخت دیزلی شناخته شده است کاهش آلاینده های ناشی ازسوختهای فسیلی و توان تولیدی تقریبا مشابه باسوخت دیزل ازجمله دلایل محبوبیت سوخت بیودیزل است دراین تحقیق برای تهیه بیودیزل ازروغن پسماند آشپزی به عنوان ماده اولیه با نسبت مولی 1:6 الکل به روغن استفاده شد الکل مورد استفاده متانول و درحضورپتاسیم هیدروکسید به عنوان کاتالیزور به میزان 1درصد وزنی روغن پسماند بود تولید بیودیزل با استفاده ازروش ترنس استریفیکاسیون درراکتور همزن داربچ انجام شد ترکیب ومحتوای بیودیزل با استفاده ازGC-MS مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد محتوای اسیدهای چرب آزادتشکیل دهنده FAME بعدازتبادل استری تغییرچندانی نکرده بود ترکیب اصلی بیودیز لمتیل اولئات بامحتوای 52/12درصد است درضمن مشخصات بیودیزل تولیدی با استاندارد ASTM مطابقت داشت