برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله گزینش 5 ژنوتیپ برتر آلبالوی بومی ایران(Prunus Cerasuse L.)جهت شرکتهای فرآوری دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزینش 5 ژنوتیپ برتر آلبالوی بومی ایران(Prunus Cerasuse L.)جهت شرکتهای فرآوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزینش 5 ژنوتیپ برتر آلبالوی بومی ایران(Prunus Cerasuse L.)جهت شرکتهای فرآوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزینش 5 ژنوتیپ برتر آلبالوی بومی ایران(Prunus Cerasuse L.)جهت شرکتهای فرآوری :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
تعداد صفحات: 12
چکیده:
آلبالو (Prunus Cerasus L.) جزو میوه هایی است که هم مصرف تازه خوری دارد و هم به صورت فرآوری مصرف می شود و متعلق به مناطق معتدله می باشد. نتایج تجزیه واریانس نشان از تنوع ژنوتیپ ها از لحاظ صفات مورد بررسی داشت. به منظور بررسی اختلاف بین ژنوتیپ ها از مقایسه میانگین با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح احتمال 5% استفاده شد. در این پژوهش 4 صفت مربوط به مشخصات فیزیکی میوه و 4 صفت بیوشیمیایی میوه مورد بررسی قرار گرفت. هدف از این پژوهش گزینش ژنوتیپ های برتری هستند که از نظر اهمیت مورد توجه شرکت های فراوری می باشند. از نظر شرکت های فرآوری، صفات نسبت گوشت به هسته- وزن 10 میوه- وزن تر- وزن خشک- TSS- TA- pH- آنتوسیانین مهم می باشند که در نتایج بدست آمده ژنوتیپ های B5139، B5161، B5182، B5194 و B5192 به ترتیب برترین بودند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید