مقاله بررسی میزان آرسنیک در آب، خاک و محصولات کشاورزی منطقه بیجار دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان آرسنیک در آب، خاک و محصولات کشاورزی منطقه بیجار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آرسنیک در آب، خاک و محصولات کشاورزی منطقه بیجار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان آرسنیک در آب، خاک و محصولات کشاورزی منطقه بیجار :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاه پالایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
آرسنیک یک آلاینده مهم محیطی است که از طریق خاکهای آلوده و گیاهان وارد زنجیرههای غذایی شده و تهدیدی جدی برای سلامتی انسانها محسوب میشود. دراین مطالعه میزان انتقال آرسنیک به محصولات کشاورزی و میزان ریسک انتقال آنها به انسان در آبهای سطحی، خاک و گندم(کشت غالب منطقه) در منطقه آلوده به آرسنیک بیجار مورد بررسی قرار گرفت. غلظت آرسنیک کل در نمونههای آب بین 4/5 تا 280میکروگرم بر لیتر و میزان آرسنیک کل خاک بین 105 تا 1500 میلی گرم بر کیلوگرم بود. همچنین برخی از فاکتورهای آب مانند هدایت الکتریکی، سختی، میزان ذرات حل شده و ph اندازهگیری شد. غلظت آرسنیک در نمونههای گندم رشد کرده در این مناطق بین ( 252 تا 249 میلیگرم بر کیلوگرم) بود. بنابراین آلودگی محصولات کشاورزی در این منطقه باعث آلودگی اکوسیستم و موجودات زنده شده است.