برای دریافت اینجا کلیک کنید

بررسی ویژگی آنزیم های پروتئاز استخراج شده از منابع گیاهی دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی آنزیم های پروتئاز استخراج شده از منابع گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی آنزیم های پروتئاز استخراج شده از منابع گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی آنزیم های پروتئاز استخراج شده از منابع گیاهی :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی

تعداد صفحات : 15

چکیده مقاله:

آنزیم های پروتئاز یکی از گروه های مهم آنزیمی در صنعت می باشند. این آنزیم ها از منابع حیوانی، گیاهی و میکروبیقابل استخراج می باشند. در سالیان اخیر استخراج آنزیم های پروتئولیتیک از منابع گیاهی به دلیل فعالیت بالا، ثبات درطیف گسترده از pH و دما، پایداری در برابر یون های فلزی مختلف، مهارکننده و حلال آلی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. به همین دلیل پروتئاز گیاهی گزینه ی بسیار مناسب برای مواد غذایی، پزشکی، بیوتکنولوژی و صنایعداروسازی می باشد. درنتیجه بررسی و مقایسه ویژگی های آنزیم های پروتئاز استخراج شده از گیاهان مختلف ضروری بهنظر می رسد. در این مطالعه به بررسی ویژگی های آنزیم پروتئاز استخراج شده از 5 منبع گیاهی شامل ویتانیاکوآگولانس کیوی، انجیر، خربزه درختی و آناناس پرداختیم. نتایج نشان میدهد وزن مولکولی همه آنزیم ها در محدوده 66-33 کیلودالتون بود. آنزیم پروتئاز استخراج شده از ویتانیا کوآگولانس پایداری دمایی منحصربه فرد دارد. در ارتباط با سایر آنزیم های استخراج شده فیسین انجیر و پاپائین آناناس نسبت به بروملین خربزه درختی فعالیت پروتئازی بالاتر دارند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید