برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ژل نشاسته های گندم و جودوسر طبیعی و هیدروکسی پروپیله شده آنها دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ژل نشاسته های گندم و جودوسر طبیعی و هیدروکسی پروپیله شده آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ژل نشاسته های گندم و جودوسر طبیعی و هیدروکسی پروپیله شده آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ژل نشاسته های گندم و جودوسر طبیعی و هیدروکسی پروپیله شده آنها :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

نشاسته گندم مهمترین منبع نشاسته درنقاط مختلف جهان است درمطالعات اخیر جودوسر به عنوان غله عملگرا با خصوصیات تغذیه ای مفید شناخته شده است اطلاعات اندکی درمورد خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته جودوسر و مشتقات آن دردسترس می باشد دراین تحقیق نشاسته گندم و جودوسر با افزودن 30 میلی لیتر پروپیلن اکسید دردمای 40درجه به مدت 24 ساعت هیدروکسی پروپیله شدند ژلهایی از مخلوط 10درصد نشاسته در آب نشاسته های طبیعی گندم و جودوسراصلا ح شده تهیه گردید و خصوصیات بافتی ژل ها پس ا زماندگاری دردمای 4درجه به مدت یک شب از طریق تست TPA(Texture Profile Analysis) مورد ارزیابی قرارگرفت و فاکتورهای مختلف ازجمله سختی ژل N کارلازم برای فشرده کردن ژل ها mJ ارتجاع پذیری بافت ژل پیوستگی بافت صمغی بودن بافت N مقاومت به جویدن N چسبندگی بافت mJ و نیروی چسبندگی N اندازه گیری شدند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید