برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
تعداد صفحات: 6
چکیده:
خیساندن دانه ها در فرایند پوسته گیری و پخت آنها به منظور نرم شدن پوسته و هسته آنها جدب رطوبت معمول می باشد. مقدار آب جذب شده توسط دانه های مختلف در مدت زمان غوطه وری در آب متفاوت است. هم چنین دمای آب در میزان رطوبت جذب شده تاثیر دارد. د راین تحقیق، فرایند جذب رطوبت سه رقم جو ( ریحان 03 و فجر و MB862) د رخلال غوطه وریآنها در آب در سه سطح دمای 10 و 20 و 45 سانتیگراد و رد سه تکرار انجام گردید. منحنی های تغییرات محتوای رطوبتی بر حسب زمان، نسبت رطوبت بر حسب زمان و محتوی رطوبت ی برای هر تیمار مورد مطالعه قرار گرفت. برای مدل سازی داده های جذب رطوبت 10 مدل تجربی استفاده شد و بر اساس بالاترین ضریب تبیین و کمترین مقدار ریشه میانگین مربعات خطا، مدل ورما با ضریب تبیین بیشتر از 0/996 و ریشه میانگین مربعات خطای کمتر از 0/0107 به عنوان مناسبترین مدل برای توصیف فرآیند جذب رطوبت دانه های جو انتخاب شد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید